Proiect de renovare a unei case traditionale din Marginea

Un alt proiect extraordinar, la realizarea caruia s-au folosit produse Decra, este renovarea casei bucovinene din Marginea, realizata in anul 2008. Acoperisul specific zonei fiind dranita, noul proprietar care s-a ocupat de reabilitarea casei a decis sa pastreze exact aspectul initial al locuintei, folosind pentru renovarea casei traditionale bucovinene o invelitoare de culoare neagra, similara cu ceramica de Marginea.

Ieremita Florin, in prezent rezident in Danemarca, s-a decis inca de la inceputul proiectului sa pastreze caracteristicile stilului" romanesc", fara a face compromisuri. Pentru a obtine rezultate durabile, proprietarul a ridicat casa, a turnat fundatia si apoi a reasezat-o pe o temelie de piatra.

In ceea ce priveste acoperisul casei, desi exista numeroase sisteme, nu este usor sa gasesti cea mai potrivita solutie pentru proiectul tau, mai ales daca esti atent la calitate. De aceea, avand nevoie de o solutie speciala pentru acoperis, domnul Ieremita a apelat la ajutorul unei firme specializate in distributia si montajul sistemelor de acoperisuri.

Astfel, in alegerea acoperisului, proprietarul casei traditionale a fost ajutat de MIRCEA PETRIUC, administratorul societatii de distributie si montaj de sisteme de acoperisuri cu acelasi nume, din Marginea. Cu ajutorul domnului Petriuc, Ieremita Florin a descoperit solutiile pentru acoperisuri de la DECRA (tigla metalica acoperita cu piatra naturala), care raspundeau intru totul nevoilor sale in ceea ce priveste forma si culoarea acoperisului.

Argumentele care l-au convins pe proprietar ca Decra este cea mai buna solutie pentru proiectul sau au fost :

 • asemanarea cu tigla originala existenta pe casa,
 • calitatea materialului,
 • greutatea redusa a acoperisului,
 • etanseitatea perfecta,
 • perioada indelungata de exploatare,
 • garantia nelimitativa

Rezultatul muncii poate fi admirat in aceasta fotografie :

Proiect de renovare a unei case traditionale din Marginea 

Decra, leaderul european pe piata invelitorilor metalice cu acoperire de piatra naturala, va poate oferi sfaturi si expertiza in orice faza a proiectului – de la conceptul initial, pană la finalizare si intretinere.

Daca aveti un proiect in desfasurare si doriti sa stiti mai multe despre sistemele de acoperisuri Decra Icopal, contactati reprezentantul nostru pentru a stabili o întâlnire cu unul dintre partenerii Decra din zona dumneavoastra:

Tel: +40 269 229 995
Fax: +40 269 229 444
E-mail: office_ro@bramac.com

 

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.