Casa de patrimoniu in Dambovita

Proiectul reabilitarii acestei case a inceput in anul 2009 odata cu schimbarea proprietarului imobilului. S-a urmarit nu numai redarea utilitatii locative ci, mult mai mult de atat, reabilitarea cu cele mai bune materiale pentru a conferi imobilului caracteristici tehnice si estetice de exceptie.

Pentru acoperisul casei s-a decis utilizarea solutiei Decra Classic, perfecta pentru proiect atat datorita apropierii din punct de vedere estetic de vechea invelitoare cat si datorita durabilitatii indelungate oferita de acest sistem de invelitori.

Proprietarul s-a declarat foarte multumit de alegerea facuta in ceea ce priveste acoperisul imobilului restaurat. Invelitoarea a raspuns intru totul asteptarilor sale, starea sa fiind impecabila si dupa 5 ani de la montaj. Decra Classic s-a dovedit inca o data cea mai buna solutie pentru un acoperis ce respecta estetica tiglelor traditionale din ceramica sau beton.

Caracteristicile sistemului de invelitori Decra Classic care au convins numerosi constructori ca este cea mai buna alegere sunt:

 • greutatea redusa fata de tigla traditionala
 • gama larga de culori (tigla metalica este disponibila in 7 culori)
 • instalarea usoara
 • fixarea la ambele capete
 • etanseitatea perfecta
 • finisajul atractiv si economic
 • durabilitatea crescuta (datorita galvanizarii de calitate si a acoperirii poliesterice la partea inferioara)
 • gama larga de accesorii ce completeaza sistemul de acoperis (sort de streasina, elemente intermediare, pazii, ventilatii, cutii pentru fixare etc).

La toate acestea se adauga suportul tehnic oferit de echipa Decra la tine pe santier, garantia unica de 30 de ani a produselor si siguranta calitatii garantata de apartenenta brand-ului Decra la un grup international puternic leader de peste 100 de ani pe piata invelitorilor pentru acoperisuri in Europa. Alegand calitatea Decra, proiectele dumneavoastra de constructii vor fi intotdeauna un succes.

Casa de patrimoniu in Dambovita

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.