Proiecte de referinta si galerie foto Decra Classic

 

Proiecte de referinta

Casa de patrimoniu in Dambovita

Proiectul reabilitarii acestei case a inceput in anul 2009 odata cu schimbarea proprietarului imobilului. S-a urmarit nu numai redarea utilitatii locative ci, mult mai mult de atat, reabilitarea cu cele mai bune materiale pentru a conferi imobilului caracteristici tehnice si estetice de exceptie.

Pentru acoperisul casei s-a decis utilizarea solutiei Decra Classic, perfecta pentru proiect atat datorita apropierii din punct de vedere estetic de vechea invelitoare cat si datorita durabilitatii indelungate oferita de acest sistem de invelitori.

Afla mai multe

Proiect de renovare a unei case traditionale din Marginea

Un alt proiect extraordinar, la realizarea caruia s-au folosit produse Decra, este renovarea casei bucovinene din Marginea...

Afla mai multe

Galerie foto

 

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.