Icopal – viziune şi valori

 

Viziunea

Icopal – furnizorul nr. 1 de acoperisuri si hidroizolatii

Toate actiunile Grupului Icopal se concentreaza in jurul unei viziuni comune: aceea de a ne mentine statutul de leader in domeniul invelitorilor pentru acoperis, al hidroizolatiilor si al materialelor conexe.

Ne dorim sa fim furnizorul preferat de materiale si servicii pentru protectia si acoperirea cladirilor, atat in Europa cat si in America de Nord. Avantajul competitiv ni-l construim prin combinarea unei prezente locale puternice cu resursele unei organizatii internationale.

Valorile

Calitate, Inovare, Valoare adaugata

Pentru punerea in practica a misiunii noastre, ne straduim sa va aducem cel mai inalt nivel de satisfactie Dvs., clientilor nostri, oferindu-va produse şi servicii bazate pe Calitate, Inovare si Valoare adaugata.

In plus, suntem constienti de valorile sociale si de importanta mediului înconjurator si ne angajam ca toate actiunile noastre sa fie facute mereu cu raspundere fata de societate si mediul inconjurator.

 

    Contactati-ne

    Completati Formularul de contact sau sunati-ne

    Formular de Contact

    +40 269 229 995

    Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.