Decra - nr. 1 in acoperisurile metalice cu granule de piatra din Europa

 • Fabricile Decra® au fost infiintate in Belgia in 1979 si in Danemarca in 1981
 • Fabrica din Belgia are o capacitate de productie de pana la 700.000 module pe luna, fiind echipata cu 4 linii de productie a tiglelor pentru acoperisuri si 3 linii de productie pentru accesorii
 • Decra detine o cota de piata de 71% in UE cu peste 100 milioane m2 de tigla metalica acoperita cu granule de piatra
 • Principalele piete sunt Franta, Germania, Marea Britanie si tarile nordice
 • Incepand cu 2005, tiglele metalice Decra sunt introduse pe pietele din Europa de Est

Atât în Europa cât şi în America de Nord ne dorim să fim văzuţi ca furnizor preferat de materiale şi servicii pentru protecţia şi acoperirea clădirilor.

Principalele noastre produse sunt învelitorile pentru acoperiş, hidroizolaţiile şi materialele conexe.

Ne construim avantajul competitiv pe o prezenţă locală puternică, combinată cu resursele unei organizaţii internaţionale.

Ne străduim să aducem cel mai înalt nivel de satisfacţie clienţilor noştri răspunzând rapid nevoilor lor şi oferind o gama de produse şi servicii bazată pe calitate, inovare, valoare adaugată şi experienţă.

Vom fi mereu conştienţi atat de valorile sociale cât şi de importanţa mediului înconjurător, toate acţiunile noastre fiind facute cu răspundere faţă de societate şi mediul înconjurător.

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.