Estimare Decra

Estimare gratuita a acoperisului

Serviciul tehnic Decra iti pune la dispozitie un serviciu gratuit de estimare a necesarului de material pentru acoperis.

Te rugam sa contactezi serviciul tehnic Decra pentru detalii la:

Tel: +40 269 229 995

Fax: +40 269 229 444

Email: office_ro@bmigroup.com  

Poti, de asemenea, sa ne soliciti o estimare gratuita completand formularul de contact. Pentru estimare, avem nevoie de planul de invelitoare sau de o schita cu masuratoarea acoperisului.

Ai nevoie de o estimare, dar nu ai plan de invelitoare si nici schita acoperisului?

Decra lucreaza in parteneriat cu o retea de montatori care pot veni la fata locului sa-ti masoare acoperisul, fara nici un fel de costuri.

Pentru contact direct cu unul din reprezentantii Decra, suna-ne la telefoanele de mai sus, trimite e-mail la office_ro@bmigroup.com sau completeaza formularul de contact.

Ghid de estimare a unui acoperis

Daca doresti, iti poti estima singur necesarul de material pentru acoperisul tau ghidandu-te dupa indicatiile prezente in ghidul de estimare. Oricand doresti, ne poti contacta direct pentru a obtine mai multe informatii despre procesul de estimare a unui acoperis.

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.