Tigla tip olane Decra Roman

Soluția ideală pentru acoperișul tău în stil mediteranean - țigla profilata de tip olane, Decra Roman

Materialele folosite cel mai des pentru casele tradiționale din Grecia, Italia sau Peninsula Iberică erau lemnul, piatra și varul. Aceste case prezintă de obicei fațade ornate cu arcade sau verande, camere cu pereți înalți și ferestre mari, luminoase. Evident, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, cea mai potrivită alegere pentru acoperișul acestor case au fost dintotdeauna olanele ceramice, fabricate numai din materiale naturale (argilă, apă).

Acoperis mediteranean Astăzi, există soluții moderne pentru acoperirea caselor moderne în stil mediteranean: acoperișul din țigle profilate de tip olane asigură o etanșeitate perfectă, precum și o greutate redusă și în plus oferă o estetică similara stilului mediteranean, datorită formatului ondulat al acestui tip de țiglă.

În plus, țiglele profilate de tip olane reprezintă și o soluție economică pentru acoperișuri: profilarea repetitivă a formei pe materialul suport este opusă dublei sau triplei suprapuneri a olanelor și necesită deci o cantitate mai mică de țiglă pentru acoperirea acoperișului. Mai mult, profilul țiglelor de acest tip este astfel proiectat încât să asigure scurgerea eficientă a apei și o etanșeitate perfectă chiar și la pante mai mici.

Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru acoperirea unei case în stil mediteranean, Decra Roman este cea mai bună alegere. În comparație cu alte soluții tradiționale de învelitoare confecționate din argilă și apă, țigla profilată Decra oferă o serie de avantaje semnificative :

 • Greutate redusă
 • Etanșeitate perfectă fără a se folosi mortare de sigilare
 • Fixare la ambele capete
 • Montaj rapid și precis
 • Rezistență în cazul condițiilor meteorologice extreme
 • O perioadă de viață mult mai lungă (peste două generații).

Tigla profilata Decra Roman

Tigla Decra Roman cu profilare semicirculară înaltă a fost concepută pentru cei care își doresc un acoperiș elegant de tip mediteranean în culori vii (roșu teracotta), care să păstreze aspectul olanelor mediteraneene. Modulele Decra Roman sunt acoperite cu granule de piatră piatră naturală a cărei colorare se obține prin ceramizare cu silicați care asigură o rezistență foarte mare a culorii.

Țigla profilată Decra Roman este o alegere excelentă pentru acoperișuri cu pante de minim 15 grade și maxim de 90 de grade (în zona mediteraneană, acoperișul caselor nu trebuie să fie foarte înclinat pentru a asigura scurgerea precipitațiilor).

Modelul de țiglă Decra Roman îmbină clasicul și modernul și reprezintă cea mai potrivită soluție pentru acoperișurile caselor în stil mediteranean. Dacă vă doriți să aduceți aerul mediteranean în căminul dumneavoastră, soluția modernă nu mai are nimic în comun cu arderea argilei înmuiată cu apă. Alegeți țigla profilată Decra Roman pentru maximum de eficiență și durabilitate. Aceasta reprezintă forma modernă a olanelor tradiționale mediteraneene.

Echipa Decra vă asigură suport tehnic pe șantier și o garanție integrală de 30 de ani. Prezentă de peste 100 de ani pe piața învelitorilor pentru acoperișuri din Europa, Decra vă asigură de calitatea și rezistența produselor comercializate.

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.