Alegeti tigla metalica acoperita cu piatra naturala Decra

De ce tigla metalica performanta Decra este cea mai buna solutie pentru acoperisul casei tale

Daca sunteti in cautarea unui sistem de invelitori pentru acoperis, ati auzit cu siguranta diverse opinii si recomandari. Pentru a fi siguri insa ca luati cea mai buna decizie pentru casa dumneavoastra, ne-am gandit sa va prezentam in cele ce urmeaza toate avantajele oferite de un sistem de tigla metalica performanta, in comparatie cu alte tipuri de materiale pentru acoperisuri.

Tigla metalica acoperita cu piatra naturala

Tigla metalica imbina in mod fericit aspectul clasic de tigla cu rezistenta metalului, pentru o durabilitate crescuta si un farmec aparte. Atunci cand va alegeti tipul de acoperis, sunt cateva caracteristici catre care trebuie sa va indreptati intreaga atentie :

 • Etanseitatea produsului
 • Durabilitatea tiglei
 • Sistemul de fixare si rezistenta mecanica a acestuia la intemperii
 • Design-ul si culoarea
 • Izolarea termica si fonica a sistemului de invelitori
 • Greutatea tiglei (cu cat mai redusa, cu atat mai bine)
 • Popularitatea produsului pe piata

Tigla metalica sau tigla ceramica?

Este o intrebare pe care probabil v-ati pus-o deja, daca aveti un proiect de constructie in derulare. Va vom explica asadar in cele ce urmeaza care sunt diferentele intre cele doua tipuri de tigle si avantajele oferite de tigla metalica.

 • Principalul avantaj al tiglei metalice este greutatea scazuta a metalului, ceea ce duce la reducerea costurilor legate de structura de rezistenta.
 • In plus, spre deosebire de tigla ceramica, pe cea metalica nu se formeaza muschi, iar cheltuielile de intretinere sunt minime.
 • Materialul metalic poate dura aproximativ 150 de ani (doua generatii), fata de tigla ceramica, care necesita o intretinere mult mai atenta si nu rezista o perioada atat de indelungata.
 • Pretul scazut al tiglei metalice cu piatra naturala este un alt atuu in fata tiglei ceramice
 • Tigla metalica este disponibila intr-o mare varietate de culori, iar montajul tiglelor metalice nu necesita un mare efort. Fiind un important element de design, culoarea va influența radical aspectul final al cladirii pe care va fi montantă tigla. De aceea este bine sa consultati un specialist inainte de a alege invelisul pentru acoperis.

Pentru toate motivele mentionate mai sus, pe cladirile cu arhitectura moderna este preferata tigla metalică, iar la reabilitarea acoperisurilor cladirilor clasice inlocuieste cu succes tigla ceramica sau din beton.

Tigla metalica cu piatra naturala de la Decra este recomandata pentru orice acoperis cu panta de minim 10° si maxim 90°. Varietatea formelor si a culorilor, disponibilitatea accesoriilor, instalarea facila si raportul calitate-pret sunt doar cateva motive pentru care acoperisul Decra se afla in topul preferintelor in lumea intreaga.

Comparativ cu alte soluții pentru acoperisuri, invelitoarea din tigla metalica de la Decra ofera nenumarate avantaje la un pret imbatabil. Dubla suprapunere care asigura o buna etanseitate, alaturi de structura hidrofoba ce nu permite absorbtia apei si rezistenta pietrei naturale la radiatii UV fac din tigla metalica Decra cel mai bun materialul pentru acoperisuri, indiferent de tipul arhitectonic al casei dumneavoastra.

Decra va ofera posibilitatea de a alege forme variate, fie ca sunteti adeptul stilului clasic (dranita, tigla, tigla solzi sau olane), fie ca sunteti atras de profile nonconformiste pentru cladiri moderne. De asemenea, Decra propune mai multe tipuri de finisaj : stralucitor, satinat sau granulat din piatra.

Convingeti-va de calitatea tiglei metalice completand formularul pe care-l gasiti aici.

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.