Suport tehnic

Decra, producatorul numarul 1 in Europa de sisteme de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala, ofera suport tehnic detaliat si informatii tehnice in orice stadiu al proiectului – de la conceptul initial si pana la finalizare si intretinere.

Decra se mandreste cu o echipa internationala de experti care te pot ajuta cu sfaturi tehnice si nu numai. Pentru proiecte de renovare ale acoperisurilor oferim inspectie pe santier si un raport complet al solutiei propuse.  Pentru suport tehnic local, direct pe santier, putem stabili o intalnire cu unul din consultantii nostri tehnici.

Este de ajuns sa contactezi echipa Decra Vanzari si Suport Tehnic la

Telfon: 0733 888 603

 

Esti profesionist in domeniul acoperisurilor si ai depozit si/sau echipe de montaj?

La Decra, suntem dedicati relatiei cu tine pentru a elimina toate nivelele de risc din momentul proiectarii, specificatiei si constructiei, pana la finalizare. De asemenea, suntem langa beneficiar pe toata durata garantiei (30 de ani integral).

Esti proprietar si vrei sa-ti montezi un acoperis Decra?

Decra are o retea de montatori independenti, profesionisti care au acceptul si autorizarea noastra pentru a monta acoperisuri Decra. La solicitarea ta, unul din reprezentantii Decra poate veni la santier in momentul executiei, pentru monitorizare si pentru a te asigura ca totul merge asa cum trebuie. Suportul tehnic aditional este de asemenea disponibil din partea echipei tehnice Decra.

 

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.