Garantia Decra – mai mult decat simple certificate

Certificatele de garantie care insotesc sistemele de invelitori pentru acoperis sunt fara indoiala foarte importante. Trebuie sa fim insa atenti la cateva aspecte care pot duce la invalidarea acestor certificate de garantie.

Multi producatori si distribuitori de sisteme de invelitori ofera certificate de garantie cu multe clauze, foarte larg interpretabile sau imposibil de respectat in conditiile realitatilor contemporane. In aceste circumstante, in anumite cazuri se poate dovedi dificil, daca nu, chiar imposibil sa beneficiezi de garantia produsului in cazul in care acest lucru se impune.

O alta situatie in care certificatul de garantie poate deveni o hartie fara valoare este aceea in care emitentul acestui certificat (producatorul sau distribuitorul) nu mai exista ca persoana juridica in momentul in care garantia produsului este reclamata.

De asemenea, trebuie sa urmarim care din caracteristicile produsului sunt acoperite de garantie si care nu. Datorita slabei rezistente la radiatiile UV, multe din sistemele de invelitori de pe piata au garantie pentru aspect (culoare) doar pentru o perioada foarte scurta de timp sau chiar deloc. Un alt mod de invalidare a garantiei in cazul invelitorilor din tigla este limitarea acesteia la un numar mic de cicluri de inghet/dezghet. Acest lucru contrazice perioada de garantie specificata in ani daca se ia in considerare specificul climatologic local.

La Decra, punem cartile pe masa, spunandu-va ce este cu adevarat acoperit de garantie si cat timp suntem prezenti cu filiale locale proprii in toate tarile unde comercializam produsele ICOPAL, pentru a putea onora standardele calitative cu care i-am obisnuit pe clientii nostri

Daca aveti vreo intrebare in legatura cu garantia la care nu ati gasit raspuns citind certificatul de garantie sau informatiile de mai jos, va rugam sa ne contactati direct si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ce prevede garantia Decra

Decra furnizeaza produse de cea mai buna calitate in industria invelitorilor, oferind in acelasi timp cele mai bune garantii ce se pot oferi in momentul achizitiei si montarii unui acoperis.

Tigla metalica Decra este garantata 30 de ani, nelimitativ, direct de catre Grupul Icopal.

Garantie impotriva infiltratiilor timp de 30 de ani

Optand pentru invelitorile Decra, beneficiati de o garantie integrala, 100%, nelimitativa, ca acoperisul dumneavoastra va ramane impermeabil si aspectuos cel putin 30 de ani.

Garantie pentru montaj

  • Orice problema datorata instalarii necorespunzatoare care apare in primul an de utilizare va fi rezolvata gratuit, daca ati montat acoperisul cu o firma agreata si scolarizata de noi.
  • De asemenea, vom rezolva orice problema reala cauzata exclusiv de deficiente ale materialului.

Intrebari frecvente referitoare la garantia Decra

De-a lungul timpului, am identificat mai multe intrebari care se repeta in discutiile noastre cu potentialii clienti. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, ne-am decis sa oferim aici raspunsuri cat se poate de clare si de directe la aceste intrebari.

Ce se intampla daca Grupul Icopal da faliment?

Aceasta este o intrebare foarte buna, pentru ca in ultimii 10 ani exact asta s-a intamplat cu unii producatori de tigle metalice, de fiecare data acestia infiintand societati noi si declinandu-si orice responsabilitate fata de vechile societati si clientii lor.

Raspunsul la intrebare este ca putine firme din domeniu au o situatie atat de solida precum Grupul Icopal, menita sa le puna la adapost de riscul falimentului. Iata pe ce ne bazam:

  • Activitate neintrerupta inca din 1907, de la infiintare, si cel putin 30 000 clienti,
  • Din punct de vedere financiar, Grupul Icopal a crescut continuu, ajungand in prezent la o cifra de afaceri de aprox 1 miliard de Euro,
  • Grupul opereaza la nivel global, detinand 35 de fabrici proprii,
  • Prezenta in 85 de tari din Europa, America de Nord si Asia,
  • Nu mai putin de 3600 de angajati, dintre care 600 de consultanti dedicati (cea mai mare forta de consultanta si suport pentru clienti din Europa!),
  • O echipa de cercetari si inovatii de 92 specialisti. 

Ce garantie oferiti impotriva stricaciunilor cauzate de vreme?

Inca o intrebare buna, pentru ca unii producatori nu vor plati pentru problemele cauzate acoperisului dumneavoastra de conditiile de vreme extrema. Nu este cazul nostru... daca modulele nu vor ramane impermeabile pentru urmatorii 30 de ani, le vom schimba!

Garantia chiar acopera intregul acoperis?

Da! Din nou, garantiile oferite de unii producatori vor acoperi in mod individual numai modulele sau panourile, excluzand marginile vulnerabile ale acoperisului, in loc sa acopere intregul sistem de invelitori. Decra garanteaza absolut toate elementele pe care le livreaza in santier.

Cum poate Decra sa ofere asemenea garantii?

Ne permitem sa facem astfel de promisiuni pentru ca produsele si tehnologiile de fabricatie chiar sunt de calitate exceptionala! In anii '70, tehnologia Decra era mult mai inapoiata decat astazi, invelitorile fiind constituite numai din tabla de otel galvanizata cu zinc, cu o acoperire de bitum si granule de piatra. Cu toate acestea, sistemele de acoperisuri s-au dovedit a fi deosebit de rezistente, aflandu-se inca in exploatare in conditii optime.

In prezent modulele Decra sunt din otel cu galvanizare de calitate, obtinuta prin procedee tehnologice de ultima ora, acoperite multistrat cu grund epoxy, polyester, rasina acrilica, granule de piatra si lac acrylic. Sistemul de galvanizare utilizat astazi a fost testat de laboratoare independente si s-a dovedit ca rezista de 2 pana la 4 ori mai mult decat inainte (!!)

Mai mult decat atat, continuam sa inregistram progrese tehnologice extraordinare al caror rezultat este reprezentat de acoperisuri din ce in ce mai bune. Amintim aici doar  acoperisul ecologic Decra NOXITE® si acoperisul Decra cu 3% Zinc.

Daca Decra e un produs atat de bun, de ce nu-l garantati mai mult?

Pentru ca suntem aici ca sa ramanem mult timp! De-a lungul anilor, am vazut producatori si distribuitori din domeniu venind si plecand, lasand in urma mormane de garantii fara valoare si o multime de clienti dezamagiti. Promisiunile indraznete sunt usor de facut atunci cand nu privesti in viitor.

Suntem prudenti in abordarea noastra, acesta fiind motivul pentru care inca mai existam dupa 30 de ani, motivul pentru care compania mama, Grupul Icopal, este pe piata de mai mult de 100 de ani si motivul pentru care dumneavoastra puteti avea incredere in noi!

Acoperisul dumneavoastra va fi una din cele mai importante investitii pe care le veti face si probabil ca va adaposti tot ceea ce aveti. De ce sa riscati optand pentru acoperisuri de calitate indoielnica?

Ce se intampla daca se schimba proprietarul locuintei?

Garantia oferita pentru acoperis va fi mai degraba a imobilului decat a proprietarului. In acest fel, iti protejam locuinta in prezent si-i crestem valoarea daca te vei decide s-o vinzi in viitor.

Pentru orice alte intrebari sau pentru a cere o oferta, va invitam sa ne contactati.

Formular de contact 

Tel: +40 269 229 995
Fax: +40 269 229 444
E-mail: office_ro@bramac.com

 

    Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.