Conceptul Decra

Tigla metalica Decra este mai rezistenta decat tigla traditionala

Economii prin rezistenta materialului folosit pentru invelitori

broke-tiles-1

Tigla metalica Decra este rezistenta 

Te-ai gandit vreodata cati bani se duc pe materialele distruse la transport sau montaj, sau cati bani trebuie sa cheltuiesti pe parcursul folosirii unui acoperis de tigla traditionala? Spre deosebire de tigla ceramica sau din beton, modulele Decra nu se sparg la transport sau montaj si nici in decursul perioadei de utilizare a acoperisului.

 

Modulele de tigla Decra au rezistenta mare la impact.

Inima de otel a modulelor Decra face ca aceasta sa aiba o rezistenta net superioara la impact comparativ cu tigla traditionala.

Traim intr-o tara in care, periodic, au loc caderi de grindina. Este evident ca o tigla metalica, cum este Decra, se comporta mult mai bine la acest fenomen meteorologic decat tiglele traditionale. Iar acest lucru se intampla fara sa se faca rabat la aspectul traditional. Te poti convinge de acest lucru urmarind clipurile demonstrative.

 

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.