Cea mai Buna Tigla Metalica cu Piatra Naturala : Decra

Protectia marginilor de taiere

Inima de otel a modulului Decra este protejata de o galvanizare de calitate care ofera o imbunatatire semnificativa in performante comparativ cu producatorii de tigla metalica orientati pe produse ieftine, de calitate mai slaba.

Daca sunt taiate cu ghilotina, foarfeca de tabla sau nibblerul (rontaitoare), modulele Decra nu au nevoie de protectie suplimentara pentru marginea de taiere, acolo unde miezul de otel este expus mediului. Utilizarea unui echipament de taiere corespunzator nu distruge galvanizarea si permite modulului sa se auto-protejeze printr-un proces fizic numit pila galvanica, explicat mai jos.

Protectia marginilor de taiere

Doua metale diferite, fiecare cu potential electric diferit, in contact direct intre ele si in prezenta unui electrolit (apa) formeaza o celula galvanica. In aceasta celula galvanica, electronii atomilor de zinc, care au sarcina electrica mai mica, sunt atrasi de catre atomii de otel, care au sarcina electrica mai mare. Aceasta incarcare suplimentara cu electroni a atomilor de otel protejeaza otelul impotriva coroziunii. Fenomenul mai este cunoscut si sub numele de pila galvanica.

Coroziunea poate avea loc numai in metalele care-si pierd electronii in electrolit. Acest lucru se poate intampla in absenta galvanizarii, care poate fi distrusa prin taierea cu echipamente necorespunzatoare, cum ar fi flexul, care produce caldura la taiere. Atata vreme cat se utilizeaza echipamentele recomandate (ghilotina, foarfeca de tabla sau nibbler), atomii de otel se vor incarca negativ cu electroni din stratul galvanic, si coroziunea nu va mai avea loc.

Cut-edge-protection

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.