Efectele Tiglei Metalice cu Piatra Naturala Decra Asupra Mediului

Decra, prietena mediului

Inca de acum 50 de ani, inima modulelor Decra este creata din otel, cel mai reciclat material din lume. Toti producatorii de otel se bazeaza pe reintroducerea in circuit de mari cantitati de otel folosit pentru a creste eficienta, astfel ca, practic, este imposibil sa gasesti ceva fabricat din otel "virgin". De fapt, otelul nou contine de regula minim 25% otel reciclat.

Bineinteles, aceasta inima de otel este cea care-I confera sistemului Decra inafara de rezistenta deosebita si un volumul minim.

In acest moment la nivel european, din consumurile nationale de energie, un procent mediu de 22% il reprezinta transporturile de materiale. Prin urmare

Este evident ca Decra area consumului de combustibili fosili, precum si la emisiile de gaze in atmosfera. 

 

Trucks-8-in-a-row-EN

Decra

Tiglele traditionale
Sunt necesare mult mai multe camioane de tigla traditionala pentru aceeasi suprafata care poate fi acoperita cu un singur camion de tigla Decra.

pollution-01Decra Noxite – primul acoperis ecoactiv 

Studiile arata ca, desi autoturismele sunt principala sursa de poluare a mediului datorita numarului lor mare, camioanele grele tind sa devina cea mai importanta sursa de PM10 si NOx.

Efectul nedorit al acestor particule, in special bolile respiratorii, este o problema din ce in ce mai prezenta. Particulele care pot fi inhalate si pot astfel ajunge in plamani au, in general, diametrul sub 10 microni (particulele PM10). Particulele PM10 pot trece de laringe si pot ajunge in plamani, cauzand boli pulmodare. Particulele NOx pot avea atat efecte acute (pe termen scurt) cat si cronice (pe termen lung) asupra sanatatii, in special a bolnavilor de astm – in principal datorita NO2. 

 
  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.