Montajul Tiglei Metalice cu Piatra Naturala Decra

Fixare mecanica

30 Logo gifIntretinere fara costuri cu intreg acoperisul garantat integral timp de 30 de ani

In mod traditional, pentru securizarea imbinarilor elementelor acoperisului se foloseste mortar, ceea ce genereaza o sursa de probleme, datorita cantitatilor incorecte de ciment sau nisip folosite, alegerea gresita a cimentului, un amestec prea uscat sau prea umed. La acestea se mai adauga si problema aplicarii in conditii umede sau la temperaturi scazute.

Cu Decra, fiecare modul si accesoriu liniar este fixat mecanic, fara mortar, lianti sau etansanti.

De aceea, problemele care pot sa apara datorita fixarii cu mortar sunt eliminate.

Marea Britanie si Irlanda sunt doua dintre tarile Europei cu cel mai mare nivel de vant. Cu toate acestea, niciun acoperis Decra montat corect nu a suferit stricaciuni datorate vantului, nici macar in cazul uraganului din sud-estul Angliei din 1987. Astfel, nu a fost cheltuit nici un ban pentru acoperisurile Decra in urma intemperiilor.

Aceasta performanta se datoreaza sistemului de fixare orizontal si complet uscat, ceea ce confirma reputatia sistemelor Decra in ceea ce priveste costurile de intretinere practic nule.

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.