Decra estompeaza zgomotul ploii si al grindinei

Decra estompeaza zgomotul ploii si al grindinei

Decra diminueaza zgomotul facut de ploaie si grindina pe acoperis

Ai stat vreodata intr-o mansarda a unei case acoperita cu tigla metalica obisnuita sau cu tabla faltuita? Acesta este unul din principalele motive pentru care unii aleg ca solutie de invelitoare tigla traditionala.

Decra, prin constructia ei, are performante importante in ceea ce priveste diminuarea zgomotului ploii si al grindinei. Rasina acrilica cu care sunt fixate granulele de piatra de pe suprafata, avand consistenta flexibila a cauciucului, absoarbe o mare parte din zgomote.

De asemenea, suprafata exterioara neregulata ajuta la disiparea picaturii de ploaie si deci la diminuarea zgomotului.

 

Decra Elegance Acoustic - Eleganta tacuta

Chiar si Decra Elegance, neavand acoperirea de piatra, iti ofera aceleasi beneficii.

Constructia speciala a modulului, un fel de sandvis din doua foi de tabla de otel cu izolant fonic la mijloc, iti va asigura un somn usor chiar si in timpul celor mai torentiale ploi.

 

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.