țiglă metalică cu piatră naturală

Armonie de formă și culoare la performanță maximă – Decra Classic

Te-ai decis să-ți construiești o casă și ești aproape de a-ți vedea visul devenit realitate. Ai ajuns la etapa de alegere a învelitorii pentru acoperiș, de fapt partea cea mai importantă a construcției, care îți va proteja investiția de-a lungul timpului pe toata durata ei de utilizare. Cum alegi țigla pentru acoperișul casei astfel încât să nu dai greș?

Pentru a face economie de bani și de timp, e bine să te interesezi cu privire la tipul de acoperiș ideal încă din faza de proiect și, indiferent de alegerea făcută, să te asiguri că ești la curent cu avantajele și dezavantajele fiecărui tip de țiglă/tablă/șindrilă. Atunci când analizezi opțiunile, e bine să iei în calcul durata de viață, estetica, izolarea termica și fonică, montajul și prețul învelitorii pentru acoperiș.

Dacă ești în căutarea unei soluții durabile și mai puțin costisitoare pentru acoperișul casei tale, poți alege țigla metalică cu piatră naturală Decra Classic, o învelitoare pentru acoperiș rezistentă și avantajoasă ca preț.

Comparativ cu alte soluții tradiționale, sistemul de învelitoare pentru acoperiș Decra Classic este expresia evolutiei in acest domeniu. Dubla suprapunere asigură cea mai bună etanșeitate posibilă. Mai mult de atât, arhitectura profiulului este gândită astfel încât în zona de scurgere a apei suprapunerea să fie făcută pe o distanță aproape dublă față de restul țiglei. Acest detaliu conferă posibilitatea montării în condiții de deplină siguranță chiar și pe pante mai mici de 10°. Alte avantaje semnificative pe care le propune acest model sunt:

 • cea mai bună soluție pentru protecție anticorozivă
 • acoperire suplimentară poliesterică la partea inferioară
 • greutate redusă
 • Instalare facilă și rapidă
 • Pierderi minime în timpul procesului de montaj

Decra Classic, învelitoarea pentru acoperiș ideală

Cea mai vândută țiglă în Europa

La ora actuală, Decra Classic este cel mai popular tip de învelitoare pentru acoperiș din Europa. Avantajele nete ale țiglei metalice Decra Classic, alături de costurile reduse pe care le implică utilizarea acestui tip de țiglă sunt argumente foarte atractive pentru investitorii si beneficiarii interesați.

Evident, prețul nu este cel mai important aspect atunci când iei o decizie atât de importantă. Cel mai mic preț nu este neapărat și cea mai bună alegere, însă, dacă raportul calitate/preț pentru achiziționarea acoperișului și montajul acestuia este unul bun, dacă ai primit o ofertă serioasă de la o firma cu un portofoliu de lucrări deja realizate și recomandări de la alți utilizatori ai produselor/serviciilor, decizia ta ar putea fi mai ușoară.

Ca și celelalte produse Decra, țigla metalică cu piatră naturală Decra Classic oferă numeroase avantaje de care ar fi păcat să nu profiți.

țiglă metalică cu piatră naturală

  Contactati-ne

  Completati Formularul de contact sau sunati-ne

  Formular de Contact

  +40 269 229 995

  Studii de caz

  Cel mai bine este sa vezi cu ochii tai ce inseamna un acoperis Decra.

  Afla mai multe despre proiecte Decra finalizate

  Conceptul Decra

  Designul unic al sistemelor de invelitoare Decra ofera avantaje semnificative fata de sistemele de invelitori traditionale.

  Afla mai multe despre avantajele Decra

  Acest site utilizează fișiere de tip cookie în conformitate cu politica de confidențialitate a site-ului nostru. Continuarea navigării pe acest site reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea fișierelor de tip cookie.